בצלצלי שאלוט (Shallots) הם סוג של בצל עדין, אנין וארומטי.
אגדה אורבנית משפחתית מספרת שהייתי ילדה סרבנית אכילה. עד גיל 9 נוסו כל הטריקים האפשריים – מטוס, האכלת ברווזים בפארק, שירים וסיפורים ולמעשה העיסוק האובססיבי של משפחתי בניסיונות להאכיל אותי תרמו משמעותית להתפתחותי בגיל הרך, גם אם הפחיתו כמה שנים מחייה של סבתי. המהפך המשמעותי אירע בטיול הראשון לאיטליה. הילדה הכחושה שהיתה פעם אני יצאה החוצה לרחובות פירנצה שאפה אוויר גבעות צלול כקיאנטי ומלא בשום ושאלה "מתי אוכלים?". The rest is history.
אני אוהבת אוכל. אוהבת לאכול בבית ובחוץ, אוהבת לבשל, לתכנן ארוחות, לקנות בשווקים, דוכנים ואפילו בסופר, אוהבת לקרוא על אוכל ומחזיקה 2 ספרי בישול פק"ל ליד המיטה. בין כל הסטיות הללו עומדת אחת יחידה ומובחנת – אני אוהבת מסעדות.
אחרי שנים של עיסוק בנושא, במהלכן הפכתי כתובת לבקשת המלצות ושעשעתי את הסביבה בעובדות טריוויה על עולם המסעדנות המקומי (איזה שף עזב, מה נפתח, מה נסגר, מה מגישים היום במטבח וכמובן – מה צריך להזמין), שידולים חוזרים ונשנים מצד הסביבה לחצו עלי לשלב בין האהבה לאוכל והאהבה לכתיבה.
וכך נולד הבלוג.
הידד!
ציפיתי לזה בכיליון עיניים.
עכשיו לאכול. בתאבון.
🙂
חשבתי שתוך התארגנות פזיזה לעוד יום מעייף בלימודים אוכל להספיק לקרוא..את מה שסיפרת כמובן!!
אחרי 2 שורות מיד הבנתי על מה מדובר- שניקי המקצוענית במלוא הדרה..כמו שאת חברה מדהימה וכמו שאת סופר אינטילגנטית, כך נראה הבלוג שלך..כמובן שאקרא אותו בזמן אחר וממה שקראתי בנתיים-בעיקר על כתית- נראה מדהים ונשמע מדהים ואני מתה על הכתיבה שלך!!
אוהבת והכי מפרגנת!!
אני (יולה)
שני שלום.
השעה 11:10 שעון פריז.
מתלבטת אם לשבח אותך על הבלוג הנהדר או לנזוף בך על כך שבגללך אני תקועה עם פה מלא ריר (תיאור לא אסתטי אך מדויק) ועוד בערך שעתיים עד לארוחת הצהריים (שבטוח לא תזכה ליותר מבלצלצלון וחצי).
שני חברתי (החדשה) לשנים רבות – שאפו!
נהניתי לקרוא, אוהבת מאד את הסגנון היפה, הציורי והכן, הלא מתחכם יתר על המידה, הלא מזלזל בקוראים והמכבד גם את המסעדות הפחות טובות.
הייתי שמחה לקרוא את הביקורות שלך בעיתונים ובאתרים – אולי כדאי לעשות עם זה משהו לא?
בינתיים, אני מציעה את עצמי למאגר הפרטנרים המתלווים אלייך בזמן שאת do your thing,
וכמו שאומרים – לשנה הבאה בשדרות רוטשילד – אמן!
אוהבת.
עלמה.
בלוג מקסים!!!!!
כיף לקרוא 🙂